serfloor

Hakkımızda

   Kuruluşumuzdan günümüze dek kaliteli ve garantili malzeme üretip bunu halka hesaplı bir biçimde ulaştırmayı amaç edinen firmamız, bir dünya markası haline gelen "Serfloor" adı altında, Türk malının kalitesi ve garantisini dünya ülkelerinde yaymayı hedeflemektedir.
   
   Serfloor olarak, 40 yılı aşkın tecrübemiz ile her zaman tüketicinin taleplerini dinleyerek yer kaplamaları sektöründe inovatif ürünler geliştirmeyi kendimize ilke edindik. 40 yıl önce başlayan üretim sürecimizde,
ilk ürünümüz olan marley karolara ahşap desenleri ekleyerek o tarihler için önemli bir ihtiyacı karşıladık. 
   
   İlerleyen yıllarda duvardan duvara halıya alternatif hijyenik ve antialerjik bir malzeme olması sebebiyle "#Mineflo" markası altında  vinil rulo malzememizi üretik ve hem konutları hem ticari mekanları kapsayan büyük bir pazarın ihtiyacına cevap vermiş olduk. 
 
    Bu dönemden sonra ülkemiz için yepyeni bir döşeme çözümü olan kilitli laminat parkeler popüler olmaya başladığında biz kendi teknolojimizi daha ileriye taşıyarak, mdf bazlı, üreformaldehit ve melamin gibi kanserojen maddeler içeren, koku yapan, çizilen, neme dayanıksız, geri dönüşümsüz laminat parkelerin sahip olduğu dezavantajların hiçbirini içermeyen,  "#Green LVT" markası adı altında, sudan etkilenmeyen,derzli ve derzsiz kilitli parke gruplarımızı yarattık. Bunların yanı sıra özellikle Avrupa pazarında çok popüler olan alttan yapıştırmalı 2 mm  ahşap desenli ürünlerimizi pazara sunduk.
 
   Bugün geldiğimiz noktada, ev ve işyeri gibi mekanlarda sıklıkla gördüğümüz kumaş halı ve yolluklarda da çeşitli kullanım sorunları yaşandığını gördük.

   Müşterilerimizin iç mekanlarında kullandıkları ürünlerin leke tutmaması, kolay temizlenebilmesi, yanmaması, sudan etkilenmemesi, mekanı sıcak tutması, yıkanınca alt tabaka ile üst yüzeyin ayrılmaması, dayanıklı ve dekorasyonla uyumlu olması gibi ihtiyaçları olduğunu, aynı zamanda kullanılan pek çok ürünün geri dönüşümlerinin mümkün olmadığını, doğamıza verdiği zararları ve bu durumun ekonomimize ağır bir yük getirdiğini gördük.
   
   Pazardaki mevcut ürünler müşteri taleplerinin tamamını karşılayamadığı için kendi Ar-Ge'mizi oluşturduk.
2018 dönemi için yepyeni bir ürün olan dijital baskılı vinil halı ve yolluk grubumuzu "#Avante Garde Digi ve #DVR başlıkları altında ürün çeşitlerimiz arasına ekledik.
 
    Ev hanımlarının korkulu rüyası olan çıkmayan lekeler, kolayca tutuşan malzemeler ya da ortamdaki nemden, sudan etkilenerek araları açılan ürünler yerine yeni nesil dijital baskılı vinil halılarımız, tüm diğer dekoratif ürünlerimiz ile birbirini tamamlayan güncel ve dekoratif bir çözüm olacaktır. 
   
   Serfloor, Ar-Ge ve tasarım birimleri ile her gün ürün gamına yeni desenler ve zemin malzemeleri eklemektedir. Sektörümüzde devrim niteliğinde bir ilk olan patenti alınmış digital vinil halılarımızı, insan sağlığına ve doğaya dost tüm ürün çeşitlerimizi siz değerli müşterilerimizin  hayatını kolaylaştırmak için beğeninize sunmaktan mutluluk duymaktayız.